DJ İzzet AYDEMİR ile Sohbet Etmek, Haber Niteliği Taşıyan Problemlerinizi Paylaşmak İstemez misiniz?
Sayfamızda veya Radyomuzda Reklamlarınızı Vermek İstemez misiniz?
07:53
itibariyle,
Prş
21.01.2021 En Yüksek En Düşük
Perşembe Az Bulutlu 13°C 2°C
Cuma Az Bulutlu 14°C 4°C
Cumartesi Az Bulutlu 14°C 6°C
Pazar Parçalı Bulutlu 15°C 7°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu 16°C 8°C
Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik Ramazan Bayramı nedeniyle
yayınladığı mesajda, bayramların hayatımızdaki manevi değerine vurgu yaptı.
Başkan Filik yayımladığı bayram mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Kardeşlik hukukumuzun pekiştiği bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bizleri Mübarek Ramazan Bayramına kavuşturan Yüce Rabbime şükürler olsun.
Bayramlar küskünlerin barıştığı, kardeşlik ortamının tesis edildiği, fitre vasıtasıyla yardımlaşma duygularının arttığı nadir günlerdendir. Ümidim odur ki bu duyguların sadece bayramlarla sınırlandırılmayarak tüm yıla hatta bir ömre sığdırılmasıdır.
Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle yaşadığımız zor günleri birlik, beraberlik ve sabırla geçirmekteyiz. Hepimiz bayramda sevdiklerimizle bir arada olmak, bayram neşesini hep birlikte yaşamak istiyoruz. Ancak tehlike henüz sona ermiş değil. Bu nedenle bayramımızı evlerimizde kutlayacağız. Yüce Allah`tan niyaz ediyorum ki bu zor zamanların ardından güzel günlerin geleceğine ve yine yan yana kutladığımız bayramlara kavuşacağımıza can-ı gönülden inanıyorum.
Gerek ekonomik, gerek askeri, gerekse sosyal yönden daha da gelişmiş bir Türkiye`de nice bayramlara kavuşmak ümidiyle; bizlerin, huzurlu bir bayram geçirmemiz için, evlerinden, ailelerinden uzakta görevi başında olan güvenlik güçlerimiz ile vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere milletimizin bayramını kutluyorum."